Blog11 Ssstilte

Fotografeer eens vanuit een andere hoek

Hoor jij dat ook? De oorverdovende stilte? Nou ik niet makkelijk hoor! Ik moet echt mijn best doen. In stilte kan ik bij mijn gevoel komen. In chaos niet. En ja, daar zitten we nu dan bijna de hele dag in chaos in een klein wereldje. Ik geef je drie tips waardoor je meer in stilte kan zijn. Zodat je even “uit” kan staan. Het zijn mijn creatieve manieren op mijn pad naar een meer ontspannen leefstijl. #weesliefvoorjezelf #stilte

  • Wandel alleen en vertraag

Wandel alleen in een aangenaam tempo. Vertraag en voel. Voel de zon op je gezicht, de wind door je haren, kijk aandachtig naar de omgeving waarin je loopt, observeer. Haal af en toe diep adem, zo diep dat je het in je buik kunt voelen. Wees bewust van je omgeving. Van je gevoel. Doe 1 ding tegelijk met aandacht.

  • Creëer zonder perfectie

Maak van alles kunst! Kook met passie en besteedt zorg aan je maaltijden #zorggoedvoorjezelf. Start een moestuintje. Ga tekenen of schilderen en laat perfectie thuis. #becreative

  • Bekijk het vanuit een andere hoek

De mooiste bloemen laten zich zien. Fotografeer ze nu eens niet zoals je het altijd doet. Maar probeer te experimenten. Een echte fotograaf ligt plat op zijn buik om vanuit een andere hoek de meest briljante foto te maken 😉. #creatievefotografie.

Tot slot

In stilte zijn wil niet zeggen dat je om je heen geen geluiden hebt. En je hoofd uitzetten? Nop, dat kan niet. Zo zijn we niet gebouwd. Maar stilte vinden is wel mogelijk. Vertraag en focus je op de wonderschone wereld vol mooie en gekke dingen. Laat je verwonderen.

Ander perspectief

Wil je meer weten over creatief op weg naar een meer ontspannen leefstijl? Als creatieve coach kan ik je ook online op weg helpen. Stuur gerust een mail naar denise@deniseverwaard.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *