Mijn visie

Energie is kwetsbaar

Ik zie dat iedereen een andere energie heeft. Ik vind dat als je niet goed voor jezelf zorgt, je speelt met je gezondheid. Veel mensen zijn opgegroeid met het idee dat je zorgzaam moet zijn, maar dat gaat vaak over zorgen voor een ander. Je kunt pas voor een ander zorgen als je eerst voor jezelf zorgt. En zelf weet je het beste hoe je voor jezelf zorgt. Niemand anders. Het begint bij jezelf goed kennen. Dat je weet wat jíj als mens belangrijk vindt, waar jij energie van krijgt en waar die wegstroomt. Vervolgens is het belangrijk dat je voldoende stilstaat bij wat je nodig hebt. Meerdere keren op een dag. Daar mag je ruimte voor maken. Dat is de basis en dan gaat veel als vanzelf.

Meer rust - Blooming3s.nl
Meer rust…

Wat betekent Blooming3s en het logo?

Blooming3s spreek je uit als Bloomingt(h)rees. Het gaat over een boom die tot bloei komt. Een boom staat stevig verankert in de bodem. In het voorjaar staat hij in bloei. Ik wil graag de wereld een beetje mooier maken, met vrouwen die volledig zichzelf kunnen zijn en bloeien in de mooiste kleuren.

De 3 die er in zit verwerkt is mijn anker. Ikzelf en mijn 2 lieve meiden.

Het logo is een boom die verlangt naar iets anders en kijkt in de spiegeling van het water en ziet wat er kan ontstaan: een bloeiende boom. Misschien herken jij je in deze boom. Het is mijn missie om jouw mee te nemen naar die spiegel en je te laten zien wat ik al zie. Een mooie vrouw die krachtig en kleurrijk is.

Mijn ervaring

Ik heb deze praktijk, ben freelancer én ik heb een kantoorbaan. De combinatie van deze drieluik is voor mij heel prettig. Ik kan hier al mijn talenten en energie in kwijt en de ene beïnvloedt het andere weer.

Mijn kantoorbaan: Ik werk 27 uur in de week als adviseur bij een organisatie die werkt voor 3 gemeenten. Ik adviseer over persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling, verandermanagement, procesinnovatie en dienstverlening. Ik geef workshops, organiseer en begeleid werksessies met creatief denken en geef trainingen.

Freelancer: Omdat ik onvoldoende mijn creativiteit en ondernemerschap kwijt kon ben ik eind 2017 als freelance fotograaf en illustrator gestart. Ik heb inmiddels een paar mooie opdrachten gekregen waar ik trots op ben. (www.deniseverwaard.nl)

Coachpraktijk: Eind 2019 begon het weer te kriebelen. Ik help graag mensen die net als ik in het verleden worstelen met hun schommelende energie. Dus besloot ik op zoek te gaan naar een coachopleiding. Na een open dag bij Intence Opleidingen wist ik waar mijn hart lag op het gebied van mensen helpen.

Opleidingen en trainingen

September 2019- Mei 2020: Creatief Coaching bij Intence Opleidingen te Dordrecht

Mei-Juli 2020: Consulent/trainer Profile Dynamics

Expertise

  • Vitaliteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Loopbaan
  • HSP (HoogSensitiefPersoon)
  • Creativiteit