Mijn visie

Energie is kwetsbaar

Ik zie dat iedereen een andere energie heeft. Ik vind dat als je niet goed voor jezelf zorgt, je speelt met je gezondheid. Veel mensen zijn opgegroeid met het idee dat je zorgzaam moet zijn, maar dat gaat vaak over zorgen voor een ander. Je kunt pas voor een ander zorgen als je eerst voor jezelf zorgt. En zelf weet je het beste hoe je voor jezelf zorgt. Niemand anders. Het begint bij jezelf goed kennen. Dat je weet wat jíj als mens belangrijk vindt, waar jij energie van krijgt en waar die wegstroomt. Vervolgens is het belangrijk dat je voldoende stilstaat bij wat je nodig hebt. Meerdere keren op een dag. Daar mag je ruimte voor maken. Dat is de basis en dan gaat veel als vanzelf.

Meer rust - Blooming3s.nl
Meer rust…

Mijn ervaring

Ik werk 27 uur in de week als adviseur bij een organisatie die werkt voor 3 gemeenten. Ik adviseer over persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling, verandermanagement, procesinnovatie en dienstverlening. Ik geef workshops, organiseer en begeleid werksessies met creatief denken en geef trainingen.

Omdat ik onvoldoende mijn creativiteit en ondernemerschap kwijt kon ben ik naast “werken voor de baas” eind 2017 als zzp-er gestart. Als freelance fotograaf en illustrator (Denise Verwaard Fotograaf, Illustrator en Creator) heb ik een paar mooie opdrachten gekregen waar ik trots op ben. (www.deniseverwaard.nl)

Eind 2019 ben ik begonnen als coach persoonlijke ontwikkelingen vanuit mijn tweede bedrijf (Blooming3s coaching).

De combinatie van deze drieluik is voor mij heel prettig. Ik kan hier al mijn talenten en energie in kwijt en de ene beïnvloedt het andere weer.