Home

WEGENS OMSTANDIGHEDEN BEN IK VOORLOPIG GESLOTEN

Vaak merk je dat er iets aan de hand is in de samenwerking, sfeer, energie, flexibiliteit en kom je er maar niet achter wat de onderliggende oorzaak is. Je probeert als manager en team van alles om het te verbeteren en te veranderen, maar het lijkt weinig effect te hebben. Door de enorme werkdruk kom je er ook vaak niet echt aan toe om het structureel aan te pakken. Je hebt steeds meer het gevoel dat je achter de feiten aanloopt en raakt gefrustreerd.

Als Creatieve Sparringpartner stel ik vragen, analyseer ik samen met de manager en/of het team waar de schoen hem wringt en begeleid ik de manager of het team om stappen te gaan zetten die wél effect hebben. Ik doe dat op een uitdagende en creatieve manier. Ik schroom niet om een creatieve battle uit te lokken of je uit te dagen een andere bril op te zetten. Ik heb altijd een stift in mijn handen en stapels papier binnen handbereik. Ik voel me thuis met een groep mensen voor mij, een flipover naast mij en ik zet je altijd zelf aan het werk. Al 20 jaar werk ik op deze eigen(wijze) succesvolle manier bij gemeenten als adviseur op diverse vakgebieden. Ik ken uit ervaring de politieke context waarin de ambtenaar zijn werk mag doen.

Ben of ken jij een manager of team in een gemeente die graag op een creatieve manier uitgedaagd wil worden om met het team aan de slag te gaan, dan kom ik graag sparren.

Ik ben Denise, creatief, nieuwsgierig, leergierig en een frisse wind in gemeenteland. Ik ben dé Creatieve Sparringpartner voor managers en teams die een oplossing zoeken voor steeds terugkerende problemen.

Over mij

Geef mij maar een stapel papier, verf of stiften!”

Kind aan het schilderen - Blooming3s.nl
Ik was al jong creatief 🙂

Toen ik 3 jaar was, is er een filmpje gemaakt, terwijl ik heel serieus aan het schilderen ben. Heerlijk om te zien. Het zat er dus al vroeg in. Het is altijd een hobby gebleven: schilderen, tekenen, fotograferen. Vele jaren later heb ik het opnieuw ontdekt als ambtenaar: Creatief Denken. Dat ging zoveel verder dan geeltjes plakken op flipovers. Ik ben het direct in de praktijk gaan toepassen en werksessies begeleid. Soms bij de onderzoeksfase van een nieuw project of bij een procesverbetering. Steeds een stapje verder in de wat traditionele omgeving die de gemeente nog steeds wel is. En ja, soms kijken ze nog vreemd op als ik van start ga. Maar als vanzelf gaan ze mee met mij op ontdekking.

Ik ben een denker, een analist, een onderzoeker. Dus logisch denken is mijn natuurlijke neiging. Waarschijnlijk net als bij jou. Wat heeft werken met Creativiteit en Intuïtie dan toegevoegd voor mij? Het is een andere manier van denken, dat naast logisch denken, zoveel meer mogelijkheden toevoegt. Het geeft mij andere inzichten. Niet beter, gewoon anders en ja, vaak ook nét iets beter. En heel eerlijk geeft het mij ook energie door Creativiteit en Intuïtie toe te voegen aan mijn werk.

Ik vind het zo leuk dat ik er mijn missie van heb gemaakt. Werken met Creativiteit en Intuïtie op de Ambtelijke Werkvloer. En ja, dat gaat verder dan mijn loondienst…. Met mijn bedrijf neem ik je graag mee op avontuur.

Tips

BLOGS OP LINKED IN

In mijn wekelijkse blogs geef ik je tips en inzichten. Mijn laatste blogs kun je terugvinden via LinkedIn.

Of ga rechtstreeks naar de meest recente blog 72 Door de bomen het bos weer zien in 4 stappen (+gratis Creatie Kracht Sessie t.w.v. € 85)

GRATIS ZOMER CHECK

Leuke oefening om uit te printen en mee te nemen op vakantie.

GRATIS BOEK MET CREATIEVE OEFENINGEN

Ook vandaag plof je om 19 uur uitgeput op de bank. Wow, wat een dag was dat weer!

Hoe zou het zijn als je meer rust in je dagelijks leven ervaart? Dat je kunt terugvallen op oefeningen om snel je stress naar beneden te brengen? Ook tussen de dagelijkse klussen en moet-jes door?

Vraag nu gratis “Het kleur niet binnen de lijntjes boek” aan bij Blooming3s Coaching. Dit boek helpt je creatief op weg naar een meer ontspannen leefstijl. Het is geschreven door Denise Verwaard (coach, fotograaf en illustrator) en is voor iedereen die dagelijks stress en onrust ervaart. Er staan creatieve oefeningen in als je weinig tijd, redelijk wat tijd of zeeën van tijd en materiaal hebt.

Vraag nu aan…

Vragen?

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op.