Home

Je bent een zelfbewust mens, die zowel krachtig als sensitief is. Je weet diep van binnen heel goed wat je wilt. Je zorgt graag voor anderen. Je wilt een goed voorbeeld voor je kinderen zijn. Je wilt dichtbij jezelf blijven. Je hebt altijd 1001 ideeën, je bent positief kritisch met een vleugje eigenwijsheid. Je hebt een prima baan, bezit de nodige zelfreflectie en ontwikkelt jezelf graag. En toch, je sensitieve kant ervaar je soms als lastig. Je stopt het af en toe weg en werkt hard. Je twijfelt wel eens aan jezelf. Je energie komt en gaat. Soms voel je je heel krachtig en soms weet je het gewoon even niet meer…

Kortom, je hebt sensipower!

Women only: Ben jij een sensitieve powervrouw? Wil je lid worden van deze leuke community op Facebook? Meld je nu aan via: https://www.facebook.com/groups/sensipowerwomencommunity

Herken je dit?

  • Je voelt alles zo goed aan, dat je je continue aanpast aan de omgeving.
  • Het liefst verdwaal je in al je gedachten en ideeën. Heerlijk, maar het is vaak alsof je altijd “aan” staat. Zodra je hoofd je kussen raakt, poppen de meest geniale ideeën op. Hoe kom je nu aan je nachtrust?
  • Het negeren van de signalen van je lichaam gaat als vanzelf. Je bent wat ze noemen echt een bikkel. Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Pas als de pijn in je lichaam echt niet meer te doen is, gun je jezelf de rust die je al weken nodig hebt.
  • Je voelt je niet echt gezien en gewaardeerd. Niet op je werk en ook niet altijd privé.

Wat gebeurt er als je dit laat voor wat het is…

  • Jouw energie gaat verloren
  • Jij als persoon gaat te vaak verloren
  • Je hebt geen idee meer wat het is om rust en ontspanning te voelen….
  • De mechanische overlevingsstand staat volcontinue aan….
  • Genieten van je vrije dagen en vakanties ken je bijna niet. Tegen de tijd dat die op zijn, dan is het batterijtje van 0 naar 10% geladen. Te weinig om weer aan de slag te gaan….
  • De kinderen gaan hetzelfde gedrag vertonen. Ze gunnen zichzelf geen moment rust. Een ouder is een belangrijk voorbeeld voor de kinderen: “copy+paste”
Multi-tasker?!

Dit kan anders!

Wil jij weten wat nodig is om jezelf te zien, met alle mooie krachten die jij bezit?  Leren wat belangrijk voor jou is om dichtbij jezelf te blijven, zodat je gezien wordt voor wie je bent. Ik kan je helpen. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over individuele coaching.

Regelmatig zijn er trainingen waarin je in een groep aan de slag gaat met gedeelde thema’s zoals kracht en sensitiviteit, intuïtie en creatiekracht.

Over mij

“Van braaf en onzeker meisje tot eigenwijze en sensitieve powervrouw”

Mijn naam is Denise Verwaard. Ik ben geboren in een veilig nest. Er was alle ruimte om mezelf te zijn. Liefdevolle ouders en een gezellig broertje en zusje. Ik was braaf op school en thuis veel aan het creëren met mijn fantasie, lijm, papier, potloden en verf. De vakanties waren een aaneenschakeling van tentkamperen, huttenbouwen, varen en kampvuren. We zijn nog steeds een hechte familie.

Kind aan het schilderen - Blooming3s.nl
Ik was al jong creatief 🙂

Op school had ik 1 of 2 goede vriendinnen en ik was vooral de beschouwer in grote groepen. In stilte observeerde ik alles wat ik zag gebeuren, niet alleen de woorden, maar vooral ook het non-verbale. Ik vond het heerlijk om te dansen en om op toneel te staan. Mooi om te zien dat mijn 2 tienerdochters deze passies delen.

Ik heb altijd een enorme bewijsdrang gehad. Geen idee waar dat vandaan komt en dat maakt ook niet uit. Het is wie ik ben. Alleen in mijn twintiger en dertiger jaren sloeg dat erin door dat ik mij vooral aanpaste aan wat ik dacht dat “hoorde”. Na het VWO wist ik niet wat ik wilde worden, ben ik kortstondig au-pair geweest, Schoevers Directiesecretaresse gaan volgen en aan het werk gegaan. Ik dacht: als ik maar hard genoeg werk, dan krijg ik kansen en door te werken ga ik wel uitvogelen waar ik goed in ben. Mmm…dat werkt dus niet zo, hè. Inmiddels aardig wat avondstudies rijker en illusies armer ben ik toch op mijn plek terecht gekomen. Het ontbreekt mij zelden aan doorzettingsvermogen 😉. Vooral door te vertellen aan leidinggevenden wat ik zag dat beter kon, ben ik echt in beweging gekomen op het werk. Of te wel, door persoonlijk leiderschap op het werk te tonen ben ik gekomen waar ik wilde komen: op WO werk- en denkniveau.

Aanpassen - Blooming3s.nl
Waarom pas ik mij steeds aan?

Wat ontbrak er dan nog? Persoonlijk leiderschap in mijn privéleven! Na wat rigoureuze besluiten ben ik daar tien jaar geleden mee gestart. (Ik was eind 30). Ik was zo ver van mezelf afgedreven dat ik eerst op zoek mocht gaan naar wie ik was. De zoektocht ging elk jaar een spaatje dieper. Langs vitaliteit en hoog sensitiviteit, een opleiding tot coach, heb ik mezelf een heel aardig eind gevonden. Ik ben ervan overtuigd dat een heel leven leren, ook gaat over je persoonlijke groei naar steeds beter ontdekken wie je bent en waar je voor staat. Weten wat jij nodig hebt om in balans te komen als je even uit evenwicht wordt geslagen. Wat er met je gebeurt ligt vaak niet binnen je invloed. Hoe je ermee om gaat wel.

Nu ik weet wie ik ben en waar ik voor sta, laat ik mij steeds meer horen. Op het werk bij een gemeentelijke organisatie én als ondernemer. In mijn werk bij de gemeente miste ik iets wat ik in het ondernemerschap terug vind: pionieren, steeds iets nieuws, volledige verantwoordelijkheid, creativiteit, altijd leren door te doen en experimenteren, netwerken op mijn manier, ruimte voor anders zijn, intensiteit, snelheid. Ik ben 2 jaar geleden begonnen als fotograaf en illustrator, een mooie ervaring, maar klopte niet helemaal bij mij. Inmiddels ben ik eigenaar van een coachpraktijk en voer ik coachgesprekken en geef ik trainingen. Ik ben trots op mezelf! En uiteraard ook op mijn dochters, continue veranderende bronnetjes van inspiratie.

Wil jij met mij kennismaken in een gratis intakegesprek over individuele coaching? Klik op onderstaande knop voor meer informatie:

Wil je een keer een workshop bij mij volgen? Klik dan op deze knop voor de data:

Tips

BLOGS OP LINKED IN

In mijn wekelijkse blogs geef ik je tips en inzichten. Mijn laatste blogs kun je terugvinden via LinkedIn. Of ga rechtstreeks naar de meest recente blog.

GRATIS ZOMER CHECK

Leuke oefening om uit te printen en mee te nemen op vakantie.

GRATIS BOEK MET CREATIEVE OEFENINGEN

Ook vandaag plof je om 19 uur uitgeput op de bank. Wow, wat een dag was dat weer!

Hoe zou het zijn als je meer rust in je dagelijks leven ervaart? Dat je kunt terugvallen op oefeningen om snel je stress naar beneden te brengen? Ook tussen de dagelijkse klussen en moet-jes door?

Vraag nu gratis “Het kleur niet binnen de lijntjes boek” aan bij Blooming3s Coaching. Dit boek helpt je creatief op weg naar een meer ontspannen leefstijl. Het is geschreven door Denise Verwaard (coach, fotograaf en illustrator) en is voor iedereen die dagelijks stress en onrust ervaart. Er staan creatieve oefeningen in als je weinig tijd, redelijk wat tijd of zeeën van tijd en materiaal hebt.

Vraag nu aan…

Vragen?

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op.