Home

Ze kijkt naar de tekening die voor haar ligt. Ze herkent het gevoel dat bij deze tekening hoort. De kleuren, de bewegingen, de details. Tjonge, best heftig om het zo voor haar te zien. Ze zucht eens diep. De tekening die zij zojuist gemaakt heeft met soft pastel krijt komt echt even binnen. Het lucht op om alles wat er de afgelopen maanden allemaal in haar hoofd en lijf rond gierde zo op papier te zetten. Het voelt fijn om over de tekening en wat het voor haar betekent te vertellen….

Een creatieve opdracht binnen mijn coachpraktijk kan betekenen dat je de antwoorden op de vragen die je jezelf regelmatig stelt opeens helder voor je ziet. Dat je stil kunt staan bij een gevoel waar je te weinig de tijd voor hebt genomen. Dat je ontdekt wat jou soms tegenhoudt om die ene stap te zetten, terwijl je het zo graag wilt. Dat je leert wat jij nodig hebt om beter in je vel te zitten.

Ik nodig je van harte uit voor een kort gesprek om te ontdekken of je met mijn begeleiding jouw antwoorden wilt vinden.

Ik woon en werk in de Hoeksche Waard en omgeving. Je bent welkom in mijn gezellig tuinkamer óf op de vele wandelpaden in de omgeving. Ik werk met creatief materiaal én met moeder natuur.

Ben je niet zo goed in tekenen of schilderen? Helemaal geen probleem. Het creatieve materiaal is een middel om makkelijker contact met je diepere emotie en gevoel te maken. Even los te komen van denken, oordelen en redeneren. Het gaat niet over iets “moois” creëren, maar om antwoorden te vinden op jouw vragen en op wat jou bezig (of ’s nachts wakker) houdt.

En ik help je er graag bij.

Sprankelende groetjes van Denise

Foto van Denise Verwaard

Mijn persoonlijk verhaal

Geef mij maar een stapel papier, verf of stiften!”

Kind aan het schilderen - Blooming3s.nl
Ik was al jong creatief 🙂

Mijn naam is Denise Verwaard en ik ben Creatief Coach. Ik help jong en oud met zijn of haar creatieve en persoonlijke groei aan de hand van Creatieve Opdrachten.

Ik heb veel affiniteit met en heb persoonlijke ervaring op het gebied van: een gezonde leefstijl, loopbaanontwikkeling, hooggevoeligheid (HSP), hoogbegaafdheid (HB), holisme, moederschap, scheiden en burn-out.

Trotste moeder van 2 tienermeiden, creatief en eigenwijs. In de keuken bedenk ik graag nieuwe recepten met dat wat er in de koelkast ligt. Ik begin dit jaar met een eetbare bloementuin. Op creatief gebied werk ik met hele verschillende technieken: fotografie, schilderen op hout, textielverf, aquarel (ik heb zelfs een echte kaartenlijn in een winkel in verkoop), tekenen etc.

Geboren in 1973 als nieuwsgierig en creatief meisje. Heel rustig en een kat-uit-de-boom-kijkertje. Ik kom uit een gezellig gezin met een volkstuin en kamperen doe je met een tent. Ik kreeg daarbij alle ruimte om mijn creativiteit en de liefde voor de natuur te ontdekken.

Ik heb mijn VWO netjes afgerond, een tussenjaar genomen om wat steviger in mijn schoenen te staan. Ik heb een brede interesse en diverse opleidingen afgerond, vooral in de avonduren. Na wat jaren bij diverse commerciële bedrijven, ben ik bij de overheid terechtgekomen als strategisch adviseur. Ik ben daar inmiddels 20 jaar werkzaam en sinds een paar jaar als verandermanager, trainer en coach op het gebied van persoonlijke groei. In mijn avonduren heb ik mijn opleiding tot Creatief Coach in 2021 afgerond en mijn praktijk opgestart. Juist de combinatie van loondienst en een eigen bedrijf past goed bij mij.

Aquarel met de tekst Time for new habbits
Mijn werk

Volg mij op Instagram via @blooming3s

Vragen?

Hieronder kun je gegevens achterlaten en dan neem ik contact met je op: