Home

SPECIAAL AANBOD 2021

Ook een beetje klaar met al die beeldschermen? Ik kan het mij zo goed voorstellen! Wil je je hart even luchten bij iemand die open naar je luistert. Even naast je gaat staan en kijkt wat er is, hoe je je voelt? Maar dan niet via een beeldscherm?

Letterlijk een frisse wind door je hoofd laten gaan! Ik wandel en loop graag hard. Ik ben graag buiten (ook nu het zo koud is). Jij ook? Of wil je het vaker gaan doen dit jaar. Ik ga graag met je op pad (op gepaste afstand).

Daarnaast geef ik uiteraard ook nog steeds online coaching en online maandelijkse masterclasses.

Neem contact met mij op voor vragen.

Over jou….

Je bent een goede moeder van rond de veertig, een lieve vriendin en werkt (soms té) hard om geld in het laatje te brengen. Zorgzaam zijn voor anderen en vooral de kinderen staan op nummer 1. De hele dag ben je bezig met werk, het huishouden en de kinderen naar hun sporten te brengen.

Herken je dit?

 • Vanaf dat de wekker van de kinderen gaat tot aan het moment dat ze weer op bed liggen heb je nauwelijks tijd voor jezelf. Eenmaal zelf in bed, kun je niet slapen. Jouw hoofd draait overuren en pas halverwege de nacht val je in slaap. De volgende morgen voel je je niet echt uitgerust en klaar voor de dag….
 • Vaak moe, beetje ziek, hoofdpijn en altijd het idee dat je nog iets “moet” doen. Van 10 minuutjes met een tijdschrift op de bank zit word je alweer onrustig. Regelmatig vraag je je af wanneer het de laatste keer was dat je je echt uitgerust voelde….
 • De kinderen hebben in het weekend zin om iets leuks te gaan doen, zoals: zwemmen, speeltuin, dierentuin. Eigenlijk heb je niet de energie om mee te gaan. Toch doe je het maar, want dat vinden ze zo leuk en family-time is belangrijk. Je plakt een glimlach op je gezicht, schiet nog net niet uit je slof omdat ze niet opschieten en stapt de auto in. Eenmaal daar lukt het niet echt om te genieten, lol te maken met de kinderen lukt half en je voelt je wat verdrietig….
 • Af en toe en midden op de dag bekruipt je het gevoel dat je niet meer goed weet wie jíj bent en wat jíj echt wilt. Je voelt je vooral geleefd door wat anderen van je verwachten dat je doet. Je denkt de hele dag aan wat je moet doen, hoe je het gaat doen, wanneer je het gaat doen. Je vraagt je af wanneer je hoofd eindelijk eens “uit” kan staan….
 • Er zijn van die dagen dat je barst van de energie. Als je opstaat heb je een hoofd vol ideeën en die ga je die dag en de dag erna ook allemaal uitvoeren. Op dag 3 wordt je wakker en voel je “blaghh” en futloos. Met moeite sleep je je uit je bed. Als je het dekbed opmaakt wil je eigenlijk het liefst weer terug kruipen. Toch slof je naar beneden om het ontbijt te verzorgen en laat je de dag maar over je heen komen….
Multi-tasker?!

Wat gebeurt er als je dit laat voor wat het is…

 • De kinderen vragen maar helemaal niet meer om iets te gaan doen, want tja, mamma vast te moe….
 • Als vanzelf wordt je 55 jaar, de kinderen zijn misschien het huis al uit en je hebt spijt dat je niet meer genoten hebt….
 • Geen idee meer wat het is om rust en ontspanning te voelen….
 • De mechanische overlevingsstand staat volcontinue aan….
 • Genieten van je vrije dagen en vakanties ken je bijna niet. Tegen de tijd dat die op zijn, dan is het batterijtje van 0 naar 10% geladen. Te weinig om weer aan de slag te gaan….
 • De kinderen gaan hetzelfde gedrag vertonen. Ze gunnen zichzelf geen moment rust. Een moeder is een belangrijk voorbeeld voor de kinderen: “copy+paste”

Dit kan anders. Wil jij weten wat nodig is om meer tijd te kunnen nemen voor regelmatig een écht moment met rust? Ik kan je helpen. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over individuele coaching.

Over mij

Ik ben geboren als een positief, creatief, gevoelig, perfectionistisch en onzeker meisje. De wereld om mij heen was zo anders dan ik was, zo veel harder. Al jong besloot ik mij dan maar aan te passen aan wat de wereld van mij verwachtte. Thuis kon ik mezelf zijn. Daarbuiten werkte ik heel hard om de ideale leerling, vriendin, werknemer, echtgenoot en moeder te zijn. Ik werkte harder en harder en werd moe, heel erg moe en niet happy.

Kind aan het schilderen - Blooming3s.nl
Ik was al jong creatief 🙂

Voor het eerst koos ik voor mezelf

Ik weet nog dat ik zeven jaar geleden stond op te sommen wat ik van een relatie verwacht en dat ik niet in de juist relatie zat. Hoeveel mijn moederhart ook bloedde, dat was de eerste keer dat ik echt vanuit mijn gevoel voor mezelf koos. Ik was bijna veertig.

Eenmaal alleen kwam ik er achter dat ik niet goed wist wie ik was, ik wist niet wat ík belangrijk vond. Toen mijn dochter vertelde dat ze niet meer vroeg of ik iets leuks wilde doen, omdat ik toch altijd te moe was of hoofdpijn had, werd ik heel verdrietig. Dat was mijn turning point. Dat wilde ik echt anders. Een goede moeder zijn stond zonder twijfel in dat lijstje. Maar verder…ik ben toch meer dan moeder…ik ben toch ook vrouw! Ik was mijlenver van mezelf geraakt. Ik besloot op reis te gaan. Niet ver weg. Maar wel heel diep naar mijn eigen ik: “It was a rocky road”, maar o zo leerzaam.

Waarom was ik zo moe?

Ik ging met behulp van een coach aan de slag met voeding, dat hielp een beetje. Toch bleef ik zo moe. Waarom? Ik was moe als ik opstond, doodmoe halverwege de dag en toch bleef ik maar doorgaan. Dus om acht uur was het kaarsje echt uit. Meer dan op de bank hangen tot tien uur zat er niet in. Eerder naar bed gaan? Geen goed idee. Ik lag te woelen, want ik gaf mijn hersenen de rust om te verdwalen in gedachten en zorgen.

Aanpassen - Blooming3s.nl
Waarom pas ik mij steeds aan?

Al vanaf mijn 5de pas ik mij aan

Langzaam leerde ik mezelf weer kennen. Ik had hulp van mijn coach. Ik stelde vragen aan mijn ouders, mijn vriend en dochters. Ik ging boeken lezen. Ik kwam erachter dat ik dus niet lief, aardig en braaf was. Ik ben chaotisch, eerlijk en kleur graag buiten de lijntjes. Haha, hoe anders! Ook herkende ik heel veel in de beschrijvingen van (en ik hou niet van hokjes) hoogsensitief. Aha, daarom ben ik dus zo moe! Ik heb mij vanaf dat ik 5 jaar ben steeds aangepast aan de wereld om mij heen en heb daarvoor heel hard moeten werken. Nu is mijn cirkeltje rond. Ik heb gewoon een crazy brain en raak snel overprikkeld. En als ik niet op tijd mijn rust neem, mijn batterijtje oplaad, dan stort ik in en ben een paar dagen Out of Order.

Ik doe nu wat ík wil

Ik weet nu wie ik ben en ik ben trots op mezelf. Ik hou elke dag een beetje meer van mezelf met alle mooie en mindere fraaie kanten. Ik hou nu in een dagboekje bij wat ik die dag wil doen, heb gedaan, hoe ik mij voel, wat ik heb geleerd en dat helpt. Ik plan gewoon momenten in de dag om even te voelen hoe het met mij is en wat ik nodig heb. Oooohh zo heerlijk! Als werkende moeder heb ik niet altijd direct de tijd om mijn behoefte in te vullen, maar vind ik die tijd iets later op de dag. Ik heb geleerd dat het voor mij slim is om sommige dingen te willen missen (omdenken vanuit het huidige  “fear of missing out”). Ik doe wat ik zelf wil én dus zorg ik goed voor mezelf. En soms vergeet ik het even (tja, ik leer mijn hele leven nog) en dan grijpt mijn lichaam in. Ik merk dat dat soort momenten steeds zeldzamer wordt. Ik ben steeds beter mijn eigen stok achter de deur.

Heb je een vraag aan mij? Laat via het formulier je gegevens en vraag achter, dan neem ik contact met je op:

Wil jij met mij kennismaken in een gratis intakegesprek over individuele coaching? Klik op onderstaande knop voor meer informatie:

Wil je een keer een workshop bij mij volgen? Klik dan op deze knop voor de data:

Tips

BLOGS

In mijn wekelijkse blogs geef ik je tips en inzichten. Mijn laatste blogs kun je terugvinden via LinkedIn.

GRATIS BOEK MET CREATIEVE OEFENINGEN

Ook vandaag plof je om 19 uur uitgeput op de bank. Wow, wat een dag was dat weer!

Hoe zou het zijn als je meer rust in je dagelijks leven ervaart? Dat je kunt terugvallen op oefeningen om snel je stress naar beneden te brengen? Ook tussen de dagelijkse klussen en moet-jes door?

Vraag nu gratis “Het kleur niet binnen de lijntjes boek” aan bij Blooming3s Coaching. Dit boek helpt je creatief op weg naar een meer ontspannen leefstijl. Het is geschreven door Denise Verwaard (coach, fotograaf en illustrator) en is voor iedereen die dagelijks stress en onrust ervaart. Er staan creatieve oefeningen in als je weinig tijd, redelijk wat tijd of zeeën van tijd en materiaal hebt.

Vraag nu aan…

Lees hier meer tips:

Vragen?

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op.