Workshops

VANWEGE DE MAATREGELEN GAAN DE OFFLINE WORKSHOPS VOORLOPIG NIET DOOR.

WORKSHOP INTUITIEF TEKENEN EN SCHILDEREN

Voel je je soms overspoelt door wat er dag op dag over je heen komt. Gun je jezelf het liefst meer tijd en ruimte zodat je even tot rust kan komen, maar heb je geen idee wanneer en hoe? Meld je dan aan voor de workshop intuïtief schilderen. Een mooie afspraak met jezelf om even de tijd te nemen om tot rust te komen. Even stilstaan bij wat voor jou belangrijk is. Onderzoeken wat jou energie geeft (en wat niet…). Na de workshop heb je inzicht in wat er voor jou belangrijk is én neem je een herinnering mee naar huis. Met het schilderij herinner je jezelf eraan wat er zo belangrijk voor jou is en wat je dus meer mag doen. Hopelijk tot ziens! Liefs van Denise

De workshops starten in 2021 hopelijk weer. De workshops zijn op een donderdagavond in Numansdorp. Het is een grote ruimte met voldoende ventilatie. Het minimaal aantal deelnemers is 2. Het maximaal aantal deelnemers is op dit moment 4.

De workshop duurt 1 ½ uur. Kosten deelname: € 25 (inclusief materiaal).

ONTDEK JOUW CREATIEVE FLOW🌱👩‍🎨🤩

Heb jij ook het gevoel dat het rustiger lijkt, en het toch niet is? Voel je veel onrust? Als je in je creatieve flow zit, kun je je heerlijk ontspannen. Ontdek hoe jij in deze creatieve flow komt. Bouw aan een creative lifestyle. Maar pas op, als je het eenmaal gevonden hebt, dan kun je niet meer zonder 😊.

Heb jij moeite met loslaten? Voel je vaak de neiging naar perfectionisme en wil je losser worden in het dagelijks leven. Deze workshop is voor mensen die moeite hebben met voelen en luisteren vooral naar hun hoofd (ratio) en te weinig naar hun hart. Kom uit je hoofd naar je hart.

De workshops starten in 2021 hopelijk weer. De workshop duurt 1 ½ uur. Kosten deelname: € 25 (inclusief materiaal).

Interesse? Schrijf je dan in voor deze workshop “Ontdek jouw creatieve flow”.

Ik heb divers materiaal om mee te werken. Volg je gevoel en gebruik wat je op dat moment leuk lijkt om mee te werken om mee te ontdekken. Ik heb ook divers materiaal om óp te werken. Denk daarbij niet alleen aan papier, maar ook aan houten blokken en stenen!

Wie ben ik in een notendop? Creatief, nieuwsgierig, leergierig en eigenwijs.

Meld je aan door dit contactformulier in te vullen: http://www.blooming3s.nl/blooming3s.nl/contactformulier/

#creativeflow #creatieveflow #creativelifestyle #perfectionisme #voelen #goedvoorjezelfzorgen

Wil jij de mening weten van eerdere deelneemsters over eerdere workshops?