Workshops

ONTDEK JOUW CREATIEVE FLOW🌱👩‍🎨🤩

Heb jij ook het gevoel dat het rustiger lijkt, en het toch niet is? Voel je veel onrust? Als je in je creatieve flow zit, kun je je heerlijk ontspannen. Ontdek hoe jij in deze creatieve flow komt. Bouw aan een creative lifestyle. Maar pas op, als je het eenmaal gevonden hebt, dan kun je niet meer zonder 😊.

Heb jij moeite met loslaten? Voel je vaak de neiging naar perfectionisme en wil je losser worden in het dagelijks leven. Deze workshop is voor mensen die moeite hebben met voelen en luisteren vooral naar hun hoofd (ratio) en te weinig naar hun hart. Kom uit je hoofd naar je hart.

Interesse? Schrijf je dan in voor deze workshop “Ontdek jouw creatieve flow”.

De workshops zijn op een donderdagavond vanaf 19.30 uur. De eerstvolgende is 18 juni. De workshop duurt 1 ½ uur. Kosten deelname: € 25 (inclusief materiaal).

In mijn praktijk aan huis staat een hele grote tafel. Dus de 1,5 meter is geen probleem. Maximaal 2 personen kunnen deelnemen aan de les op dit moment.

Ik heb divers materiaal om mee te werken. Volg je gevoel en gebruik wat je op dat moment leuk lijkt om mee te werken om mee te ontdekken. Ik heb ook divers materiaal om óp te werken. Denk daarbij niet alleen aan papier, maar ook aan houten blokken en stenen!

Wie ben ik in een notendop? Creatief, nieuwsgierig, leergierig en eigenwijs.

Meld je aan door dit contactformulier in te vullen: http://www.blooming3s.nl/blooming3s.nl/contactformulier/

#creativeflow #creatieveflow #creativelifestyle #perfectionisme #voelen #goedvoorjezelfzorgen

Wil jij de mening weten van eerdere deelneemsters over eerdere workshops?