Workshops

WEGENS OMSTANDIGHEDEN GAAN DE WORKSHOPS VOORLOPIG NIET DOOR

Beeld met aankondiging van de workshop Creëer perfecte imperfectie. Opgetekend met verf klodder waarin verschillende kleuren door elkaar meanderen.
SPIKSPLINTERNIEUWE ONLINE WORKSHOP!!!!

Net als ik geboren met de neiging naar Perfectionisme? De lat tot ergens voorbij de wolken leggen? Ik heb geleerd dat met Creativiteit je veilig kunt oefenen met het loslaten van Perfectionisme. Of je wel of niet kunt tekenen maakt niet uit. Ik leer je genieten van het creatief bezig zijn, je over te geven aan wat er is. Het eindresultaat op het papier doet er niet toe. Wel het gevoel!

Kortom: een workshop om de Perfecte Imperfectie te Creëren.

Zie creativiteit als een nieuwe vorm van therapie!

Als je het gevoel in het moment wilt ervaren, dan heb je wel wat creatief materiaal nodig. Het goedkoopst en eenvoudigste is papier en soft pastelkrijt (te koop bij Action of Xenos voor een schappelijke prijs). Wat ook werkt is aquarelverf, ecoline, vingerverf of acrylverf (let wel op dik papier of schildersdoek!).

EENMALIG KOSTELOOS!!!

De workshop heeft een waarde van € 47. Omdat dit een pilot is én het een online variant is waarbij je zelf voor je materialen moet zorgen bied ik het éénmalig kosteloos aan.

Heel eerlijk vraag ik er wel wat voor terug. Ik ontvang namelijk graag je tips en tops én het zou supertof zijn als je erna een review wilt schrijven.

Hopelijk kan deze workshop vanaf de wintermaanden live gegeven worden op een locatie in de Hoeksche Waard.