Mijn visie

Zie jouw Creatiekracht

Ik ben ervan overtuigd dat een heel leven leren, ook gaat over je persoonlijke groei naar steeds beter ontdekken wie je bent en waar je voor staat. Weten wat jij nodig hebt om in balans te komen als je even uit evenwicht wordt geslagen. Je hebt niet altijd invloed op wat er met je gebeurt. Hoe je ermee om gaat wel.

Dat je op avontuur gaat nét buiten je comfort-zone. Dat je de stretch zoekt om te groeien. Als persoon én op je werk.

Mijn praktijk is een ontmoetingsplek voor zelfbewuste vrouwen en mannen die op zoek zijn naar de harmonie tussen brainpower, intuïtie, creativiteit en sensitiviteit. Waar hoofd en voelen vaak uit contact zijn. Die zich constant aanpassen aan hun omgeving, waardoor ze energie en zichzelf soms verliezen.

Samen gaan we kijken wat belangrijk voor jou is om dichtbij jezelf te blijven, zodat je jezelf ziet én gezien wordt voor wie je bent. Dat is de mooiste ontwikkeling die je jezelf cadeau kunt geven.

Sfeerbeelden uit mijn praktijkruimte

Wat betekent Blooming3s en het logo?

Blooming3s spreek je uit als Bloomingt(h)rees. Het gaat over een boom die tot bloei komt. Een boom staat stevig verankert in de bodem. In het voorjaar staat hij in bloei. Ik wil graag de wereld een beetje mooier maken, met mensen die volledig zichzelf kunnen zijn en bloeien in de mooiste kleuren.

De 3 die er in zit verwerkt is mijn anker. Ikzelf en mijn 2 lieve meiden.

Het logo is een boom die verlangt naar iets anders en kijkt in de spiegeling van het water en ziet wat er kan ontstaan: een bloeiende boom. Misschien herken jij je in deze boom. Het is mijn missie om jouw mee te nemen naar die spiegel en je te laten zien wat ik al zie. Een mooi persoon die krachtig en kleurrijk is.

Mijn ervaring

Ik ben moeder van 2 gevoelige tieners, eigenaar van coachpraktijk Blooming3s Coaching en ik heb een kantoorbaan. De combinatie van dit alles is voor mij heel prettig. Ik kan hier al mijn talenten en energie in kwijt en de ene beïnvloedt het andere weer.

Coachpraktijk: Eind 2019 begon het te kriebelen. Ik help van nature graag mensen die, net als ik in het verleden, worstelen met hun schommelende energie. Ook had ik al jaren een droom om voor mijzelf te beginnen. Dus besloot ik op zoek te gaan naar een coachopleiding. Na een open dag bij Intence Opleidingen wist ik waar mijn hart lag op het gebied van mensen helpen. Het volgen van een opleiding is uiteraard niet voldoende. Ik voer regelmatig coachgesprekken, houdt interviews om mijn expertise te vergroten, volg trainingen, loop zelf ook bij een coach voor hooggevoelige ondernemers en organiseer workshops en masterclasses. Ik schrijf iedere week een blog op LinkedIn om mijn kennis te delen en mensen in beweging te brengen om meer naar hun gevoel te luisteren.

Mijn kantoorbaan: Ik werk 21 uur in de week als adviseur bij een organisatie die werkt voor 3 gemeenten. Ik adviseer over persoonlijke- en team ontwikkeling. Ik geef workshops, organiseer en begeleid werksessies met creatief denken en geef trainingen.

Opleidingen en trainingen

September 2020-Juni 2021: Verdiepingsjaar Creatief Coaching bij Intence Opleidingen te Dordrecht

September 2019- Mei 2020: Creatief Coaching bij Intence Opleidingen te Dordrecht

Mei-Juli 2020: Consulent/trainer Profile Dynamics (drijfveren die jouw denken en doen bepalen)

Expertise

  • Creatiekracht
  • Creatief Denken
  • Persoonlijk leiderschap
  • Creativiteit en Intuïtie
  • Veranderkracht
  • HSP (HoogSensitiefPersoon)
  • Moederschap 😉