Mijn visie

Energie is kwetsbaar

Ik zie dat iedereen een andere energie heeft. Ik vind dat als je niet goed voor jezelf zorgt, je speelt met je gezondheid. Veel mensen zijn opgegroeid met het idee dat je zorgzaam moet zijn, maar dat gaat vaak over zorgen voor een ander. Je kunt pas voor een ander zorgen als je eerst voor jezelf zorgt. En zelf weet je het beste hoe je voor jezelf zorgt. Niemand anders. Het begint bij jezelf goed kennen. Dat je weet wat jíj als mens belangrijk vindt, waar jij energie van krijgt en waar die wegstroomt. Vervolgens is het belangrijk dat je voldoende stilstaat bij wat je nodig hebt. Meerdere keren op een dag. Daar mag je ruimte voor maken. Dat is de basis en dan gaat veel als vanzelf.

Meer rust - Blooming3s.nl
Meer rust…

Wat betekent Blooming3s en het logo?

Blooming3s spreek je uit als Bloomingt(h)rees. Het gaat over een boom die tot bloei komt. Een boom staat stevig verankert in de bodem. In het voorjaar staat hij in bloei. Ik wil graag de wereld een beetje mooier maken, met vrouwen die volledig zichzelf kunnen zijn en bloeien in de mooiste kleuren.

De 3 die er in zit verwerkt is mijn anker. Ikzelf en mijn 2 lieve meiden.

Het logo is een boom die verlangt naar iets anders en kijkt in de spiegeling van het water en ziet wat er kan ontstaan: een bloeiende boom. Misschien herken jij je in deze boom. Het is mijn missie om jouw mee te nemen naar die spiegel en je te laten zien wat ik al zie. Een mooie vrouw die krachtig en kleurrijk is.

Mijn ervaring

Ik ben moeder van 2 gevoelige tieners, eigenaar van coachpraktijk Blooming3s Coaching en ik heb een kantoorbaan. De combinatie van dit alles is voor mij heel prettig. Ik kan hier al mijn talenten en energie in kwijt en de ene beïnvloedt het andere weer.

Coachpraktijk: Eind 2019 begon het te kriebelen. Ik help van nature graag mensen die, net als ik in het verleden, worstelen met hun schommelende energie. Ook had ik al jaren een droom om voor mijzelf te beginnen. Dus besloot ik op zoek te gaan naar een coachopleiding. Na een open dag bij Intence Opleidingen wist ik waar mijn hart lag op het gebied van mensen helpen. Het volgen van een opleiding is uiteraard niet voldoende. Ik voer regelmatig coachgesprekken, houdt interviews om mijn expertise te vergroten, volg trainingen, loop zelf ook bij een coach voor hooggevoelige ondernemers en organiseer workshops en masterclasses. Ik schrijf iedere week een blog op LinkedIn om mijn kennis te delen en mensen in beweging te brengen om meer naar hun gevoel te luisteren.

Mijn kantoorbaan: Ik werk 21 uur in de week als adviseur bij een organisatie die werkt voor 3 gemeenten. Ik adviseer over persoonlijke- en team ontwikkeling. Ik geef workshops, organiseer en begeleid werksessies met creatief denken en geef trainingen.

Opleidingen en trainingen

September 2020-Juni 2021: Verdiepingsjaar Creatief Coaching bij Intence Opleidingen te Dordrecht

September 2019- Mei 2020: Creatief Coaching bij Intence Opleidingen te Dordrecht

Mei-Juli 2020: Consulent/trainer Profile Dynamics

Expertise

  • HSP (HoogSensitiefPersoon)
  • Vitaliteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Loopbaan
  • Creativiteit
  • Moederschap 😉