Over mij

Geef mij maar een stapel papier, verf of stiften!”

Kind aan het schilderen - Blooming3s.nl
Ik was al jong creatief 🙂

Toen ik 3 jaar was, is er een filmpje gemaakt, terwijl ik heel serieus aan het schilderen ben. Heerlijk om te zien. Het zat er dus al vroeg in. Het is altijd een hobby gebleven: schilderen, tekenen, fotograferen. Vele jaren later heb ik het opnieuw ontdekt als ambtenaar: Creatief Denken. Dat ging zoveel verder dan geeltjes plakken op flipovers. Ik ben het direct in de praktijk gaan toepassen en werksessies begeleid. Soms bij de onderzoeksfase van een nieuw project of bij een procesverbetering. Steeds een stapje verder in de wat traditionele omgeving die de gemeente nog steeds wel is. En ja, soms kijken ze nog vreemd op als ik van start ga. Maar als vanzelf gaan ze mee met mij op ontdekking.

Ik ben een denker, een analist, een onderzoeker. Dus logisch denken is mijn natuurlijke neiging. Waarschijnlijk net als bij jou. Wat heeft werken met Creativiteit en Intuïtie dan toegevoegd voor mij? Het is een andere manier van denken, dat naast logisch denken, zoveel meer mogelijkheden toevoegt. Het geeft mij andere inzichten. Niet beter, gewoon anders en ja, vaak ook nét iets beter. En heel eerlijk geeft het mij ook energie door Creativiteit en Intuïtie toe te voegen aan mijn werk.

Ik vind het zo leuk dat ik er mijn missie van heb gemaakt. Werken met Creativiteit en Intuïtie op de Ambtelijke Werkvloer. En ja, dat gaat verder dan mijn loondienst…. Met mijn bedrijf neem ik je graag mee op avontuur.