Mijn persoonlijk verhaal

Geef mij maar een stapel papier, verf of stiften!”

Kind aan het schilderen - Blooming3s.nl
Ik was al jong creatief 🙂

Mijn naam is Denise Verwaard en ik ben Creatief Coach. Ik help jong en oud met zijn of haar creatieve en persoonlijke groei aan de hand van Creatieve Opdrachten.

Ik heb veel affiniteit met en heb persoonlijke ervaring op het gebied van: een gezonde leefstijl, loopbaanontwikkeling, hooggevoeligheid (HSP), hoogbegaafdheid (HB), holisme, moederschap, scheiden en burn-out.

Trotste moeder van 2 tienermeiden, creatief en eigenwijs. In de keuken bedenk ik graag nieuwe recepten met dat wat er in de koelkast ligt. Ik begin dit jaar met een eetbare bloementuin. Op creatief gebied werk ik met hele verschillende technieken: fotografie, schilderen op hout, textielverf, aquarel (ik heb zelfs een echte kaartenlijn in een winkel in verkoop), tekenen etc.

Geboren in 1973 als nieuwsgierig en creatief meisje. Heel rustig en een kat-uit-de-boom-kijkertje. Ik kom uit een gezellig gezin met een volkstuin en kamperen doe je met een tent. Ik kreeg daarbij alle ruimte om mijn creativiteit en de liefde voor de natuur te ontdekken.

Ik heb mijn VWO netjes afgerond, een tussenjaar genomen om wat steviger in mijn schoenen te staan. Ik heb een brede interesse en diverse opleidingen afgerond, vooral in de avonduren. Na wat jaren bij diverse commerciële bedrijven, ben ik bij de overheid terechtgekomen als strategisch adviseur. Ik ben daar inmiddels 20 jaar werkzaam en sinds een paar jaar als verandermanager, trainer en coach op het gebied van persoonlijke groei. In mijn avonduren heb ik mijn opleiding tot Creatief Coach in 2021 afgerond en mijn praktijk opgestart. Juist de combinatie van loondienst en een eigen bedrijf past goed bij mij.

Aquarel met de tekst Time for new habbits
Mijn werk

Volg mij op Instagram via @blooming3s