Persoonlijke coaching

Samen gaan we kijken wat belangrijk voor jou is om dichtbij jezelf te blijven, zodat je gezien wordt voor wie je bent.

Als je met mij in gesprek gaat leer je:

– je krachten en talenten te ontdekken;

– je intuïtie beter in te zetten;

– meer ruimte voor jezelf te creëren;

– te doen wat jij echt belangrijk vindt in het leven;

– met meer gemak te kiezen voor wat er voor jou toe doet;

– meer stabiliteit in energie te vinden.

“Ik geloof dat wat jij belangrijk vindt in JOUW LEVEN jij al ergens diep van binnen weet. Ik werk vanuit vertrouwen, stilte en het openen van je hart. Ik geloof in power, veranderkracht, van intuïtie en kwetsbaarheid.

Samen ontdekken we al jouw talenten en hoe je ze als één kracht in kunt zetten. We onderzoeken wat je nodig hebt om goed voor zichzelf te zorgen. Zodat je dicht bij jezelf kunt blijven én gezien wordt voor wie je bent.”

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Laat hier je gegevens achter en ik zoek contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Tijdens en na het intakegesprek…

In onze eerste afspraak maken we kennis met elkaar en gaan we ook aan de slag. Zodat jij direct kunt ervaren hoe het is om met mij samen te werken en andersom.

Tijdens het intakegesprek vertel ik je de mogelijkheden van een coachtraject. Als we na het intakegesprek besluiten dat wij samen verder gaan werken zal ik je een voorstel doen. Zodra jij het voorstel hebt geaccepteerd gaan we op weg.

Werkgevers vergoeden regelmatig de kosten voor een coach. Een medewerker die goed in haar of zijn vel zit is namelijk belangrijk voor een werkgever. Vraag in ieder geval na hoe dit bij jouw werkgever zit.