Persoonlijke groei

Jouw persoonlijke groei gaat heel je leven door. Het gaat met horten en stoten. Soms staat het stil en dan krijg je weer een groeispurt. Natuurlijk heb ik het hier alleen over je emotionele groei.

Eigenlijk groei je vanzelf zolang je goed voor jezelf zorgt. Voldoende water, voeding en aandacht doen veel goeds voor je.

Toch zijn er momenten in je leven dat je nét even dat extra nodig hebt. Dat je het zelf niet weet. Je kunt overal adviezen lezen en krijgen, maar een beetje professionele hulp zou je goed kunnen doen. Dat is het moment om eens te gaan rondkijken wat voor soort hulp er is en hoe je die kunt krijgen.

Het allerbelangrijkste is hulp te vinden die bij jou en jouw behoefte op dat moment past. Dat je vertrouwen hebt in deze persoon. En natuurlijk zou ik het fijn vinden als je met mij wilt kennismaken om te kijken of ik iets kan betekenen in jouw persoonlijke groei!

Foto van een topje van een varen.
De kracht van kwetsbaarheid

Iedere persoon is anders, dus samen gaan we dan kijken wat er bij jou past. Misschien heb je genoeg aan een paar gesprekken. Of is een uitgebreider traject wat jij nodig denkt te hebben. Uiteraard vraag ik voor mijn tijd en expertise een investering van jou. Interessant is om te vragen of jouw werkgever hier een bijdrage in kan leveren. Dat jij goed in je vel zit, is ook op de werkplek van essentiële waarde.