Persoonlijke coaching

HET TRAJECT: IK NEEM DE TIJD OM TE DOEN WAT IK WIL

Als ’s ochtends de wekker gaat denk je: nee, niet nu al, ik ben nog zo moe. Maar je weet dat de kinderen hun ontbijt nodig hebben, de lunchtas gevuld moet worden en iedereen op tijd de deur uit moet zijn. Als de kinderen op school zitten ga je zuchtend in de auto zitten: “there goes nothing” en als vanzelf komt de auto aan op het werk. Het is mooi weer buiten, maar het werk moet op tijd af en lunchen doe je snel tussen het werken door.

’s Middags komt de auto vanzelf weer voor de deur te staan. Je stapt uit. Kijkt met verlangen naar de plof-maar-lekker-op-mij-neer-bank, klemt je kiezen op elkaar want de kinderen komen zo uit school. Straks….beloof je de bank. De middag bestaat uit de kinderen naar hun sporten brengen en eten koken. De bank ben je helemaal vergeten. Want: o ja, nog even dat mailtje beantwoorden voor je werk. Koken doe je met je laptop (thuis werken is zo hip) op het aanrecht met de mobiel in de hand om social media en whatsappjes te checken.

’s Avonds gaan dit keer de kinderen zonder al te veel protest slapen. Fijn ?. Je trekt je gemak outfit aan, ruimt de rommel op en ploft eindelijk neer op die bank. Als je niet oppast val je om 20 uur al in slaap.

’s Nachts staar je naar het plafond. Te moe en een te vol hoofd om te slapen. Als je eindelijk in slaap valt, slaap je rommelig. En dan gaat de wekker weer….

KORTOM, TIJD VOOR JEZELF NEMEN KOMT ER BIJNA NIET VAN. WANT…HOE DAN?!

Zou het niet fantastisch zijn om ‘s ochtends uitgerust wakker te worden, overdag minder geleefd te worden, vaker op de rem te trappen en te dóen wat meer energie oplevert. Zodat je ’s avonds ook nog energie over hebt om (als je het wil) te sporten? Natuurlijk móet je als werkende moeder dingen doen, maar wíl je ook dingen doen waar jíj blij van wordt. Of gewoon even naar buiten staren als de pannen op het vuur staan. Ff lekker nixen. Als je voor de juiste afwisseling zorgt, dan hou je aan het einde van de dag namelijk meer energie over.

Be free - Blooming3s.nl

HOE DAN?! DOOR TE KIEZEN VOOR HET TRAJECT “IK NEEM DE TIJD OM TE DOEN WAT IK WIL”:

In 5 sessies van 1½ uur leer je: wat wil ik, wat is voor mij belangrijk, wat is nodig om te zorgen voor meer energie, wat ga ik niet meer doen en hoe ga ik dat dan allemaal doen. Voorafgaand aan de 5 sessies is er een intake van een ½  uur.

Tijd nemen voor jezelf is makkelijker gezegd dan gedaan. Je leert het met vallen en opstaan. Wil jij beginnen met leren? Start met investeren in tijd voor jezelf door te kiezen voor het “Ik neem de tijd om te doen wat ik wil“ traject.

Je krijgt na de intake van een ½ uur 5 persoonlijke sessies met mij van 1½ voor totaal € 595,- (inclusief BTW). Betalen in 3 termijnen van 1x € 250 en 2x € 200 is ook mogelijk.

Interesse? Vul onderstaande gegevens in en ik neem contact met je op voor een intakegesprek.

Vragen? Stel ze hier.

Veel gestelde vragen

Ik werk vooral met de methode creatief coachen. Wat is dat? Moet ik dan goed kunnen tekenen? Hieronder vragen die men mij veel stelt als ze horen dat ik creatief coach ben.

Wat is creatief coachen?

Tijdens het coachgesprek kan ik je vragen om met verf en tekenmateriaal uit te beelden wat je op dat moment denkt of voelt. Dit is een andere manier om je te uiten dan met woorden. Deze methode helpt jou om uit te beelden wat soms niet in woorden te vatten is. Ik geef je eerst de rust en de ruimte om naar boven te laten komen wat er diep van binnen wel is, maar waar je vaak gewoonweg de tijd niet voor neemt om het tot uiting te laten komen. Je gaat uit je hoofd naar je hart. Als je bijvoorbeeld denkt aan wat je diep van binnen heel graag zou willen, dan komen er vaak beelden naar boven. Deze beelden zet je op papier. Daarna geef je het onder mijn begeleiding woorden.

Naast verf en tekenmateriaal werk ik ook soms met klei of foto’s.

Waarom werk ik met deze methodiek?

Ik ben zelf creatief geboren. Ik zie creatief zijn als levensstijl, waarbij je helemaal in het moment bezig bent. Er is geen gisteren en geen morgen. Heel mindfull vind ik het. Dat creatief coachen op mijn pad kwam zie ik dan ook als heel logisch. Wat ik het allermooiste aan deze methode vind is dat je je niet achter woorden kunt verschuilen. Iets waar ik altijd heel goed in was, waardoor ik lange tijd te weinig ruimte voor mezelf heb genomen. Het beeld dat je maakt tijdens een coachgesprek, komt direct uit je hart en wat je diep van binnen voelt. Het raakt. Het levert echt mooie inzichten op.

Wat als je (denkt of vindt) dat je niet kunt tekenen of niet creatief bent?

Dat geeft uiteraard helemaal niet. Je hoeft echt niet goed te kunnen tekenen om toch uit te beelden wat je hart je vertelt. De bedoeling is niet om een kunstwerk te maken. Het is de bedoeling dat je uiting geeft aan wat er diep van binnen aanwezig is. Je kent de uitdrukking: een beeld zegt meer dan 1000 woorden.